Een Travellerspoint blog

05/05/2014 Terug Thuis

Hoe was de reis ?

sunny 17 °C

Ben thuis eens op de weegschaal gaan staan en ja er zijn bij mij ook enkele kilo's af. Het was ook een vermoeiende reis: soms weinig slaap, veel vermoeiende verplaatsingen, de hoogte en mijn bronchitis in Tibet, het gezonde Chinese eten.

Meeste indruk maakte toch Tibet omwille van de barre omstandigheden daar: Het stof, de droogte de koude de hoogte, de mooie tempels, de onvergetelijke Tibetaanse landschappen.

Om nooit te vergeten: de gigantische Chinese steden met de verschrikkelijk vervuilde lucht die je keel dichtknijpt. De bouwwerken, de aanleg (overal) van nieuwe spoorwegen, nieuwe woonblokken, de opdringerige Chinezen die altijd voorkruipen, het voortschrijdend, toeterend verkeer (zonder agressie), Dr Lily, De Chinese kleine kindjes die de bleekneuzen maar niets vinden. Metrogangen met duizenden mensen, Straten en stegen vol elektrische fietsen en brommers. Hotels waar je geen WC papier in de WC mag gooien, waar de matrassen zo hard zijn als een houten plank.

Dat was allemaal nieuw voor ons, we hebben er voortdurend met verbazing naar gekeken. Het was een belevenis maar geen vakantie. Blij dat we dit hebben meegemaakt.

Volgend jaar wil Chris naar Afrika.

Geplaatst door Jan Van Acker 8:10 Gearchiveerd in Belgiƫ Tagged thuis

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint