Een Travellerspoint blog

03/05/2014 Met de boot naar Hong Kong

Een overnachting in Hong Kong

overcast 22 °C

Om 6h opgestaan. Tegen de middag zijn we in Hong Kong. Morgen laat in de avond zitten we al op het vliegtuig. Een lange vermoeiende reis staat ons dan te wachten. S&G komen ons maandag oppikken op het Kievitplein in Antwerpen.

In de speed Boat naar Hong Kong was niet veel te beleven. De ruiten waren zo vuil dat foto's maken geen zin had. Na een tijdje zat iedereen te slapen.
Ons hotel "Het Panda Hotel" is in orde maar het weer valt tegen.

We hebben ons deze twee laatste dagen door Frank en Jane op sleeptouw laten nemen. Zij hebben de stad eerder bezocht met hun twee kinderen waardoor we meteen naar de meest interessante plekjes zijn gegaan. Spijtig genoeg is zondag 4 mei een druilerige dag geworden. De hoogste wolkenkrabbers zaten zelfs in de wolken. Ook de peak tram hebben we genomen (in de wolken spijtig genoeg).

Geplaatst door Jan Van Acker 15:34 Gearchiveerd in China Tagged guangzhou

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Vlotte en veilige thuisreis gewenst.

door Jos

Jullie zullen nu op terugweg zijn na een mooie maar ook vermoeiende reis.
Jullie zullen nog heel wat te vertellen hebben.
We kijken er naar uit.
Goeie reis verder.
Ingrid en Herwin

door ingrid en herwin

Zondagavond 10h30, Zitten te wachten op terminal 66 van de luchthaven van Hong Kong. Binnen een uurtje stijgen we op richting Frankfurt, dan naar Schiphol waar we rond maandagmiddag de Thalys naar Antwerpen nemen. Het wordt dus een lange nacht. God weet hoe dicht we bij Jeroen zijn geweest. Tot binnenkort.

door Jan Van Acker

een veilige reis terug xxx

door mireille

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint